За нас - InternetPrint

 

Нашата фирма е стартирала печат на визитни картички онлайн, както и програма за редактиране на шаблони на визитните картички през 2007 г., което позволява на нашите клиенти да отпечатват визитните си картички по по-бърз, по-удобен и модернизиран начин. През миналите години бяха завършени нашият онлайн редактор на стенни и настолни календари, както и нашите програми за редактиране на фотокнигите и фотобуклетите.

Нашата основна цел е да предложим висококачествени визитни картички на изключително широк кръг от всички интернет потребители по света, отпечатани на всички езици на тази планета, по-специално, на малкия бизнес и частни клиенти. Нашите служители работят всеки ден за подобряване на нашите работни процеси с технология, разработена в съответствие с изискванията на нашите клиенти.

Седалище:

InternetPrint Kft.
Регистрационен номер: 0109956205
Veres Pálné utca 9. 1. em. 2.
Будапеща (V.) 1038
Унгария (Европейски съюз)

Магазин за дигитален печат:

Jegenye u. 6.
Будапеща (X.)
1107
Унгария (Европейски съюз)


Изработка на визитни картички се извършва във всички аспекти (от поръчката до изпращането на колетите) съгласно нашата строга система. Разработихме нашите политики, за които настояваме във всеки случай. Този метод на работа гарантира, че качеството винаги остава на същото ниво или дори се повишава, тъй като ние непрекъснато проверяваме и подобряваме нашите работни процеси.

Всичко това се отнася еднакво за всеки от следните процеси:

Всичко това правим, за да Вие, хората, живеещи навсякъде по света, с удоволствие биха отбелязвали, че нашите качествени визитни картички помагат за популяризирането на вашия бизнес и за изграждането на вашата лична мрежа.