Защита на личните данни и Сигурност

 

По време на проектирането на нашата система за производство на визитни картички бяха отделени специални грижи, за да бъдат вашите данни защитени.

Ако станете наш клиент, вашият имейл за връзка, информацията за доставка и фактуриране, както и информацията за визитната ви карта ще бъдат записани в системата. Тези данни са защитени и безопасно съхранявани на нашите правилно конфигурирани сървъри. Тези данни и резервни копия са достъпни само за нашите лоялни колеги, които са напълно наясно с нашата отговорност по отношение на наказателното право. Гарантираме, че тези данни никога - по каквато и да е причина - няма да бъдат предоставени на трета страна.

Ние мразим спам! Ние никога няма да продадем вашия имейл или която и да е от вашите данни на трета страна и никога няма да ви изпращаме реклами. Ще използваме Вашите данни само за да се свържем с Вас.

Поръчаните и отпечатани визитки са под същата политика за сигурност. Нашите колеги, които изготвят Вашите визитки, са напълно наясно с отговорността си за Вашите лични данни. Нашите продукти са опаковани в безопасна, дискретна опаковка. Вашите визитни картички са ваша лична собственост от самото начало и те не могат да достигнат до никой друг освен до Вас.

Можете да платите продуктите чрезPayPal. PayPal разполага с международно призната, сигурна платежна система, която е интегрирана с приложението за дизайн InternetPrint.eu. Това е за Вас, за да сте сигурни, че данните на вашата кредитна карта са в безопасност.(Не можем да получим и не можем да съхраним никакви данни от вашата кредитна карта, те се обработват само от PayPal.)

Подробна информация можете да намерите тук: